Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

4 mars 2012
09:00

Kosta IF B

Referat: Lindås/Långasjö B - Kosta IF B

Dagens match mot Kosta IF "Super B", som spelades redan kl. 9.00, var till en början lite sömnig men tog sig efter hand. Relativt jämnt hela första halvlek, chanser åt bägge håll, enda målet gjorde AP på en frispark som träddes in under målvakten. I paus gjorde vi fyra byten och det tog ett tag innan de inbytta blev varma i kläderna och började leverera. Men efter att AP gjort ytterligare ett frisparksmål dominerade vi resten av matchen. Fredrik Nylander gjorde fri med målvakten iskallt 3-0, elegant passning från Jakob Albertsson. Kosta reducerade sedan till 3-1 på straff innan Simon Eriksson spikade slutresultatet 4-1 framspelad av Nylander.

Dagens laguppställning Anton Nilsson - Henrik Wolf, Dan Ask, Andre Steen, Daniel Johansson - Felix Henriksson, Johan Gunnarsson, Rasmus Elmgren, Andreas Petersson, Mathias Rundqvist - Rickard Erlingsson. Inbytta efter 15 min Simon Eriksson (Johan G. ut), 45 min Erik Karlsson Ståhl (Henrik W. ut), 45 min Oscar Viktorsson (Andreas P. ut), 45 min Jakob Albertsson (Felix H. ut), 45 min Fredrik Nylander (Rickard E. ut), 75 min Andreas Petersson (Daniel J. ut) och 75 min Felix Henriksson (Mathias R. ut).